Indietro Andratx

Andratx

Sa Dragonera, Andratx © Tolo Balaguer

El municipi d’Andratx és un dels destins més atractius de Mallorca gràcies a la situació privilegiada que té dins la geografia mallorquina, el sud-oest de la serra de Tramuntana. Terra i mar. També ofereix una gran diversitat paisatgística: des de paisatges de muntanya impressionants i valls interiors acollidores, fins a un litoral escarpat i espectacular, amb petites cales i platges d’arena fina que conviden a un bany refrescant a les seves aigües transparents.

A Andratx hi ha moltes coses per fer i per veure. Ofereix moltes possibilitats per gaudir de la naturalesa i l’esport. Té un patrimoni cultural, natural i etnològic important i valuós, amb nombrosos testimonis arreu del municipi: esglésies i ermites, possessions i cases senyorials, torres de defensa i vigilància, fars... però la que més destaca és la reserva marina de sa Dragonera. 

Així mateix, són molts els actes culturals que animen la contrada andritxola. Festes, exposicions, teatre i concerts umplen l’agenda cultural els dotze mesos de l’any.
 

Troba la teva destinació

Escorca Sadragonera Andratx Calvià Estellencs Puigpunyent Bunyola Valldemossa Esporles Banyalbufar Deià Sóller Fornalutx Pollença